Sagolika Sunne-Rottneros Park Drone 01

Ha Ditt Drömbröllop i Rottneros Park

Planera för helheten

Bröllopsdagen är kanske en av livets största händelser och ett speciellt tillfälle att fira kärlek, hopp och framtidstro tillsammans med familj och vänner. Vad kan vara mer romantiskt än att få fira sitt bröllop i denna magnifika vackra blomster- och skulpturpark? Allt är som gjort för ett sagobröllop.

Spegelsalen i Rottneros Park är en av Värmlands vackraste festlokaler med kristallkronor i taket och med en underbar utsikt över parksjön.

Er vigsel kan ske i någon av Sunnes vackra kyrkor, på toppen av Tossebergsklätten (Selma kallade denn plats för Gurlitta klätt) eller på någon annan av de många fantastiska platser som finns i Rottneros Park. Varför inte en vigsel vid Frykens strand där självaste Selma Lagerlöf sitter och övervakar och blickar ut över vattnet som hon kallade för Löven..

Kontakta:

Johan Gustavsson
+46 (0) 70 322 68 80
johan@rottnerospark.se

Den stora dagen

dsc_3077
dsc_5696
spegelsalen5
dsc_6493
spegelsalen5
1/5

Tackkort

dsc_5696
Vanliga frågor
Får man grilla i parken?

Man kan grilla nere vid badplatsen. Badplatsen ligger nere vid sjön Fryken bakom Herrgården.

Får man gå in i herrgården?

Nej, det är privatbostad och där bor barnbarnsbarn till Svante Påhlson som skapade parken.

Får man ta hunden med sig in i parken?

Ja, det får man. Förutsatt att man håller hunden kopplad och att man plockar upp efter den. Påsar finns att få i entrén.

Får man vistas i parken efter stängningstiden?

Man kan vistas i Rottneros Park efter vår stängningstid förutsatt att man betalat entréavgiften.
Det finns en utgångssnurra vid entrén.

En viktig dag

En ung kvinna som serverade på ett bröllop för många år sen bestämde sig redan då för att här skulle hennes bröllopsfest stå! Långt innan hon träffat sin blivande brudgum. Hur det gick? Jodå, hon fick sin drömprins och sitt drömbröllop på försommaren 2024 och med en hejdundrande bröllopsfest som hölls i Spegelsalen efter vigseln i Sunne kyrka.

Med romantiska vigsellokaler och vacker natur som bakgrund blir din speciella dag oförglömlig.

Spegelsalen i Rottneros Park är en av Värmlands vackraste festlokaler med kristallkronor i taket och med en underbar utsikt över parksjön. En alltigenom perfekt eventlokal.

Förutom den perfekta festlokalen så finns det många boendealternativ för både brudpar och gäster. Du kan bo på Selma Spa, Ulvsby herrgård, Hotell Frykenstrand och många bed & breakfast och vandrarhem i natursköna omgivningar. Flera av dessa boende erbjuder också möjligheten att fira sin bröllopsfest hos dem.